Als u een advocaat in Zaanstad zoekt op gebied van vastgoed, omgevingsrecht of strafrecht, zoek dan niet verder en neem vrijblijvend  contact met ons op voor een oplossingsgerichte behandeling van uw zaak tegen een redelijk tarief.

Hoewel wij landelijk werkzaam zijn, vinden wij het leuk om in dit blog aandacht te besteden aan juridische zaken die in Zaanstad spelen. Lees hier verder over civielrechtelijke bestuursrechtelijke, en strafrechtelijke kwesties die in de Zaanstreek spelen.

Onze eerste bijdrage betreft een juridische analyse van referendumprocedure over het Cultuurclustergebouw dat de gemeente Zaanstad in het centrum van Zaanstad wil realiseren. De bedoeling is dat een aantal culturele instellingen die nu elders in Zaanstad zijn gevestigd naar het Cultuurclustergebouw verhuizen, Een groot aantal inwoners is tegen, omdat zij vrezen dat het clusteren zal leiden tot lege plekken en verdere verloedering elders in de stad. Bijvoorbeeld in het Verkadegebouw, waar nu de bibliotheek is gevestigd.

Lees het artikel hier:

 

%d bloggers liken dit: