Heeft u een dagvaarding ontvangen op gebied van vastgoed (bouwrecht, koop/verkoop, huurrecht, burenrecht) of neem dan vrijblijvend contact met ons op voor advies en professionele rechtsbijstand. Wij staan garant voor een oplossingsgerichte aanpak, redelijke tarieven, en hebben meer dan 15 jaar ervaring als advocaat.   dagvaarding

Als u een dagvaarding heeft ontvangen moet u zich bij de Rechtbank melden op de in de dagvaarding vermelde datum. Als het gaat om een kort geding (voorlopige voorziening) , bent u opgeroepen om in persoon te verschijnen. In andere gevallen is het de bedoeling dat schriftelijk verweer wordt gevoerd. Daarvoor kan uitstel worden aangevraagd. Tegelijk met dat schriftelijk verweer moeten verweren betreffende een eventuele onbevoegdheid van de rechter en/of eventuele incidenten zoals het oproepen in vrijwaring van derde partijen worden ingediend.

In een procedure kunt u zo nodig een tegenvordering indienen (reconventionele vordering). Dat kan ook in kort geding, door aankondiging in een vooraf in te sturen akte.

Aan een procedure zijn kosten verbonden, waaronder griffierechten. Meer informatie over de gang van zaken in procedures kunt u vinden op de website http://www.rechtspraak.nl.

Neem gerust vrijblijvend contact met ons op. Bel ons op 075 202 67 16, of op 0625000951 (mr M.C. Jonkman), of email: info@jadvocaten.nl

U kunt ook onderstaand contactformulier invullen en verzenden, wij nemen dan spoedig contact met u op.

 

%d bloggers liken dit: